MA OPUN intrarii ROMANIEI in conflictul din Ucraina!

Romania neutraDesi multi ma vor contrazice si imi vor spune ca gresesc conform cunostintelor lor geopolitice, va spun si sustin cu tarie ca ROMANIA NU ARE CE CAUTA IN CRIMEEA SAU IN ORICE ALT CONFLICT DIN ASIA!
Le raspund NU categoric celor care considera ca Romania trebuie sa intre in conflictul contra Rusiei si imi sustin si afirmatia!
atat din punct de vedere al realitatii geopolitice cat si al realitatii profetiilor facute de Sfintii Ortodocsi!

Din punct de vedere geopolitic:
1. ROMANIA nu este nici macar o putere regionala confirmata! (poate doar fata de popoarele balcanice: greci, sarbi, bulgari, unguri, etc.)
2. ROMANIA NU are ce castiga dintr-un viitor conflict impotriva rusilor! Romania NU reprezinta un ALIAT al NATO si al Marilor Puteri (America, Franta, Anglia, Gemania,etc.), este doar un teren de joaca bine amplasat d.p.d.v. geopolitic in aceasta demonstratie de forte intre cele 2 Superputeri: America si Rusia! (Amintiti-va de Cuba in timpul Razboiului Rece)
3. In orice conflict armat dintre 2 state se creaza o balanta de puteri. Daca in acest conflict in care Ucraina se razboieste cu Rusia, dat fiind faptul ca vorbim de un razboi dintre o tara mult mai slaba ca Rusia, America (cea care a tot incercat dupa terminarea Razboiului Rece sa arate ca a ramas singura Superputere a lumii) se va alatura Ucrainei ca sa echilibreze jocul de forte. Cum Nato inseamna mai mult America, Ucraina va avea ca aliati impotriva Rusiei, NATO si tot ce inseamna NATO (Romania, Franta, M. Britanie , etc.) creandu-se astfel un raport de forte superior fortei Rusiei ceea ce va conduce alte state (amenintate de aceasta forta a Americii) sa echilibreze aceasta balanta de puteri, alaturandu-se Rusiei. Cel putin asa s-au desfasurat celelalte 2 razboaie mondiale!!! Alaturi de Rusia s-ar putea alatura statele asiatice deja aliate cu Rusia!
4. ROMANIA va fi cea mai afectata dintre toate tarile NATO, dupa Ucraina!… Cunoastem cu totii istoria si forta Rusiei! Cum putem sa o negam? Rusia are o populatie de 145 de milioane locuitori si o suprafata de 17 milioane km2 iar Romania are doar 18 milioane locuitori conform ultimului rencensamant si o supratata de aproape 250 de mii km2! Sa ne amintim ca in 1939 Rusia si Germania au incheiat Pactul Ribbentrop-Molotov prin care in urma trasarii cu creionul pe harta lumii, cele 2 mari puteri isi imparteau lumea si sferele de influenta! Si acum ca si atunci, oficiali germani au mers intr-o vizita “secreta” in Rusia! In urma acestui pact, Romania a pierdut Basarabia!!! Acum ce mai pierdem???
5. Romania este condusa de o mana de lingai pupatori de picioare (sa ne amintim cum s-a instaurat guvernul Ponta !)
pe cand Rusia este condusa de un lider de temut, in fata caruia America pleaca capul! Nu vreau sa intre tara aceasta in razboi din cauza declaratiilor si a comportamentului irational a unor incompetenti ca base si ponta!
6. Rusia are la picioarele ei statele europene! este marele distribuitor de gaze al Europei!

Din punct de vedere religios:
1. Multi sfinti ortodocsi au vorbit despre acest razboi, cu mult inainte de izbucnirea lui. Amintesc aici: Parintele Paisie Aghioratul (a trecut la Domnul in 1994!) , Agatanghel, Pr. Arsenie Boca (a trecut la Domnul in 1989!), Serafim de Virita, etc. Parintele Paisie Aghioratul spune ca atunci cand va seca raul Tigru sau Eufrat va incepe al 3lea razboi mondial, care va porni din Siria (dupa ce se va termina constructia digului pe aceste rauri…Va amintesc ca turcii au construit si au terminat lucrarile la dig inca din 2010, iar acum raul Eufrat parca, aproape ca a secat!)
Parintele Arsenie Boca vorbeste despre un cutremur mare care va darama Bucurestiul complet dar si de faptul ca intr-o noapte Bucurestiul va fi ocupat de Rusia, Bulgaria si Ungaria si ca va ploua cu foc! Spune ca toate acestea se vor intampla daca se voteaza legea pentru casatoriile homosexualilor! Legea a fost data de catre UE care recunoaste casatoriile acestor sodomiti!!!
Marii infranti, conform Parintelui Paisie Aghioratul vor fi Turcii si pana la urma si Rusii. Turcia va fi nimicita si impartita intre popoare: un sfert din turci vor muri in razboi, un sfert se va converti la ortodoxie, un sfert va fi impartita la popoare! Rusia va sfarsi pana la urma a fi impartita in mai multe state, deci cu siguranta nu va mai fi o Superputere…
2. Din punct de vedere religios, Romania si Rusia sunt amandoua state ortodoxe! Daca conducatorii acestor 2 tari ar fi credinciosi cu adevarat, atunci nu ar exista neintelegeri intre aceste 2 state, ci ne-am intelege si ne-am ajuta reciproc pentru ca Hristos Dumnezeu ne invata sa ne iubim aproapele ca pe noi insine!!! …Deci nu ar mai fi nevoie de razboaie intre noi. Insa Romania este condusa de penticostalul Ponta, de evrei si maghiari iar Rusia desi este condusa de Putin care pretinde ca este ortodox, va spun ca nu exista comportament de ortodox la dansul!

Publicitate

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s