Islamul – minciuna profetita de Sf. Apostol Pavel

Ce mare profetie a facut Sf Apostol Pavel in legatura cu islamismul. Iata ce spunea Sfantul in urma cu peste 2000 de ani:

„Sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe
Evanghelia lui Hristos, dar chiar dacă noi sau un
înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decît aceea pe
care v-am vestit-o – să fie anatema!” (Galateni 1:7-8)

Daca stam sa facem o constatare istorica, o sa gasim ca in anul 622 dupa Hristos, a fost infiintata religia islamica prin asa-zisul profet mincinos Mohamed care spunea ca arhanghelul Gavriil i-a dictat coranul. Da de unde??? diavolul i l-a dictat! Asta reiese clar din epistola catre Galateni 1:7-8 a Sf. Apostol Pavel. Rescriu aceste cuvinte „dar chiar dacă NOI (se referea la ei, la apostoli) SAU UN INGER din cer v-ar vesti altă Evanghelie decît aceea pe
care v-am vestit-o – să fie anatema!”. De ce spunea aceasta Sfantul? Pentru ca Sfanta Scriptura a fost scrisa in Duh cu Har de la Sfantul Duh, iar Dumnezeu nu va mai veni inca odata sa ne spuna o alta evanghelie (evanghelie inseamna in lb. romana „veste buna”) caci Dumnezeu este Adevarul !!! Deci, cum adica sa vina un inger si sa vesteasca altceva decat Dumnezeul sau a vestit??? Insa diavolul, care s-a facut dusmanul Domnului, fiind doar un inger… adica o creatie, nu poate sa faca nimic de la sine ci IL copie pe BUNUL DUMNEZEU intru toate numai ca face opusul, adica raul. La fel va proceda si la apocalipsa, care deja se apropie cu pasi foarte repezi !!! Deci sa luam aminte, caci tot Sfintii Parinti spuneau ca diavolul poate sa ia chip de inger luminos doar ca sa pacaleasca oamenii. De aceea spune si Hristos Dumnezeu „CERCETATI DUHURILE !”. Acum stiti cum a luat nastere aceasta mare minciuna numita – islamism!
Deci, este sau nu o profetie ceea ce a spus Sf. Apostol Pavel Galatenilor in urma cu 600 de ani inaintea aparititei islamismului???

Slava lui Dumnezeu pentru toate!!!

Publicitate

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s